Oktatási módszerünkről és oktatóinkról

Ismerd meg csapatunkat és rendszerünket!
Erősségünk

A Simple Nyelvi Magánoktatás csapata kiváló nyelvoktatókból áll. Mondhatjuk, hogy nagyon különbözőek vagyunk, ugyanakkor imádjuk a nyelveket, és bemutatni a különféle kultúrákat, mely a tanulni kívánt nyelvet közelebb hozza. Szenvedélyünk a tanítás. Közös célunk, hogy minden diák örömmel jöjjön, és minden alakalommal egy kicsit többel távozzon.

Egyénre szabott
oktatási módszer
Aktív, beszédközpontú
nyelvórák
Kezdőtől a felsőfokig
egyéni tempóban
Igény szerinti
rugalmas órarend
A Simple Nyelvi Magánoktatás 2016. októberében kezdte tevékenységét, ma már két városban vagyunk jelen, Izsák központjában és Kecskemét belvárosában. Mindkét oktatóközpontunkat az egyéni nyelvoktatás szükségleteit szem előtt tartva alakítottunk ki és szereltük fel, mely lehetővé teszi a korszerű nyelvoktatást. Hatékony nyelvoktatási módszerrel dolgozunk, egy személyes nyelvóráink személyre szabottak, így a lehető leggyorsabb haladást garantáljuk.

Meggyőződésünk, hogy napjainkban a rohanó életvitel miatt a csoportos óralátogatás nem kényelmes, mivel nem áll rendelkezésre az óra időpontjának módosítási lehetősége, mely állandóan változó napirendünkbe nem beilleszthető. Emellett a csoportból való kimaradás azonnali lemaradást indikál.

A magánoktatás előnye, hogy nem kell máshoz alkalmazkodni, online időpont igénylő rendszerünkben könnyedén választhatsz, foglalhatsz és lemondhatsz nyelvórát.
IDŐPONTOT FOGLALOK
Oktatóink

Lelkes, fiatalos és képzett tanáraink várják az idegen nyelveket tanulni kívánókat – legyen a cél akár a nyelvvizsga, a felvételi, az állásinterjú, esetleg munkakör betöltése vagy akár a társalgás, szinten tartás igénye.

Adrián
Ági
Evelin
Orsi
Adri
Enikő
Zita
Zita

2

VÁROS

5

NYELV

8

SZINT

400

DIÁK
Vélemények

A Simple minden szempontból a legjobb választás! Csak ajánlani tudom. Különböző korú, tudású és egyéniségű gyerekeim példája bizonyítja.

Nagy Judit

Bence és Gergő anyukája

Köszönöm a mindig jókedvű, biztató és tényleg valós tudást adó oktatásodat, Fecó!

Alexandra

"a tápiói" lány 😀

Drága Zita! Szenzációs élmény volt a huncutkáknak a tábor. Jövőre is biztos megyünk.

Anett

Kecskemét

Köszi a segítséget. Nélkületek nem ment volna sem az érettségi, sem a nyelvvizsga. Még találkozzunk! Üdv,

Laca

Kedvet kaptál?
Ne halogasd, vágj bele MOST!
IDŐPONTFOGLALÁS